OZS Sekcija

AVTOSERVISERJEV

Ogled Frankfurtskega avtosalona

Datum dogodka

22.09.2017

Frankfurtski avtosalon je največja svetovna razstava vozil, ki se zgodi le vsaki dve leti in kjer je vedno predstavljenih kar nekaj svetovnih in evropskih novosti, avtomobilske študije in koncepti, omogočene so tudi testne vožnje, eko trening, razstavljeni so tudi starodobniki in še in še. Sejem je odprt od 14. - 24.9.2017.

Torej ne sme manjkati nihče, ki se z avtomobili ukvarja profesionalno ali pa ljubiteljsko. Na sejmišču bo tokrat zasedenih kar 12 sejemskih hal s preko 230.000 m2 razstavnih površin, predstavlja se več kot 1100 razstavljavcev! Prav zato smo se odločili, da skupaj s turistično agencijo ABCtour organiziramo skupinski ogled avtosalona v Frankfurtu - ker pa gre tudi za velik ljubiteljski dogodek, so ugodnosti ogleda dostopne za vse člane OZS in njihove zaposlene!

Zato vas vabimo, da se nam pridružite: gremo 22.9. zvečer in se vrnemo 24.9. ponoči - tako si bomo lahko dva dneva ogledovali sejem, po želji pa bo organiziran tudi ogled znamenitosti slikovitega in zanimivega Frankfurta. Več o sejmu, program ogleda in prijavnico najdete tukaj.

Za člane OZS s kartico Mozaik podjetnih še dodaten popust!

V A B L J E N I !