OZS Sekcija

AVTOSERVISERJEV

Seminar: (Ne)obvezni interni akti v podjetju in obvezne evidence na področju dela in socialne varnosti + vzorci

Datum dogodka

19.09.2017

Cilj seminarja je ponuditi podjetjem praktičen seminar (delavnico) s konkretnimi napotki in priporočili za pripravo vseh potrebnih in priporočenih aktov v podjetju ter evidenc. Opozorili vas bomo, na kaj morate biti pozorni pri izdelavi aktov in evidenc. Odgovarjali bomo tudi na zastavljena vprašanja in skupaj z udeleženci skušali odpraviti morebitne dileme, s katerimi se srečujejo ob izdelavi (ne)obveznih internih aktov in evidenc v podjetju.

Interni akti v podjetju nas lahko ovirajo ali pa so nam v pomoč. Če nam zakonodaja nalaga pripravo internih aktov, je prav da jih pripravimo tako, da nam bodo dejansko pomagali pri učinkovitosti poslovnih procesov. Zakonodaja delodajalcu nalaga tudi vodenje evidenc na področju dela in socialne varnosti po Zakonu o evidencah na področju dela in socialne varnosti.

Posvetili se bomo tudi:

  • pripravi konkretnih pravnih aktov
  • prejeli boste tudi:
    1. vzorce izjav, pravilnikov, sklepov in načrtov
    2. vzorce evidenc.

 

Predavala bo mag. Nina Scortegagna Kavčnik, vodja Službe za pravne, kadrovske in splošne zadeve pri OZS ter predavateljica na fakulteti ter višjih šolah, avtorica številnih strokovnih in znanstvenih člankov ter knjig s pravnega področja.

Seminar bo potekal v torek, dne 19.9.2017  od  9:00 - 12:30 ure na OZS, Celovška 71, Ljubljana.

Več o seminarju in prijavnico najdete tukaj.

Vabljeni!

 

Mešalno dozirno enota
znak za nevarnost pri delu na stroju
Brezplačno interaktivno orodje za promocijo zdravja na delovnem mestu