OZS Sekcija

AVTOSERVISERJEV

Podjetnik leta 2017: AVTO CENTER ANDREJEK Miran Andrejek s.p.

Naziv Podjetnik leta 2017 si je za svoje poslovne dosežke prislužil podjetnik Miran Andrejek, čigar AVTO CENTER ANDREJEK deluje na dveh lokacijah - v Kuzmi in v Murski Soboti. Naziv si je prislužil tudi zaradi neprestanega izobraževanja, saj je on sam mojster avtomehanik, mojster avtoličar in tudi avtokleparski mojster, hkrati pa tudi sodni izvedenec in cenilec ter še mediator.

Podjetje Avto center Andrejek je bilo ustanovljeno leta 2004. Miran Andrejek se je za ta korak odločil na podlagi bogatega strokovnega znanja in 15-letnih delovnih izkušenj na področju avtoservisiranja, ki jih je dobil pretežno v sosednji Avstriji. Okrog sebe je zbral ekipo izobraženih in izkušenih sodelavcev vseh profilov, ki so potrebni za brezhibno delovanje avtomobilskega servisa. Visoko kakovost storitev vzdržujejo z rednim strokovnim izpopolnjevanjem in spodbujanjem k osebnostni rasti in kariernemu razvoju. K odličnosti storitev pripomore še ustrezna opremljenost s sodobnimi orodji in specializiranimi diagnostičnimi računalniki.

V podjetju, kjer sledijo trendom v stroki, v ospredje postavljajo zadovoljstvo strank, zato je njihovo osnovno vodilo kakovostna komunikacija in kakovostno opravljeno delo. Prizadevajo si biti med najboljšimi v svoji dejavnosti, kar dokazujejo s pridobivanjem certifikatov, ki dokazujejo kakovost, in dovoljenj za opravljanje določenih storitev. Avto center Andrejek je družinsko podjetje, saj je tam zaposlena tudi žena, na srednjo strojno šolo pa hodita tudi dve hčeri, zanimanja za to dejavnost pa kažeta tudi tretja hči in sin, ki pa sta še osnovnošolca. Torej za Mirana Andrejeka še posebej drži tisti rek, da za vsakim uspešnim moškim stoji (uspešna) ženska - saj za njim stojijo kar štiri: žena in tri hčere!

Gospoda Mirana Andrejeka - Podjetnika leta 2017 in Obrtnika leta 2017 gospoda Slavka Kržišnika lahko bolje spoznate tudi skozi televizijske prispevke:

 

Gospod Andrejek je v mandatnem obdobju 2014-18 tudi prizadeven in aktiven član Upravnega odbora sekcije avtoserviserjev pri OZS.

Na isti prireditvi so bile podeljene tudi diplome novim mojstrom. Med 24 mojstri je bilo kar 8 mojstrskih nazivov iz panoge avtoservisiranja. Novi mojstri so postali:

  • Dalibor Babšek - mojster avtomehanik
  • Tom Cebe - mojster avtomehanik
  • Damijan Grilc - mojster avtomehanik
  • Janez Poredoš - mojster avtomehanik
  • Dejan Repac - mojster avtomehanik
  • Oskar Žugelj - mojster avtomehanik
  • Rok Županc - avtokleparski mojster
  • Tomaž Jereb - avtoličarski mojster

 

Na sekciji avtoserviserjev smo ponosni na letošnjega dobitnika naziva Podjetnik leta in na nove mojstre. VSEM ISKRENO ČESTITAMO.

Nekaj utrinkov smo zbrali v galeriji:

 

Obrtnik leta g. Slavko Kržišnik, S.VAR obdelava kovin in izdelava vodnih turbin d.o.o., iz Godoviča in Podjetnik leta 2017 g. Miran Andrejek, Avto center Andrejek, Miran Andrejek, s.p.