OZS Sekcija

AVTOSERVISERJEV

Sekcija na sejmu Avto in vzdrževanje

V Celju bo letos zopet sejem AVTO IN VZDRŽEVANJE, kjer bo aktivno sodelovala tudi sekcija, videti pa bo mogoče tudi druge novosti s področja avtoservisne dejavnosti in avtomobilizma. V istem času bo potekal na istem prostoru tudi sejem Gospodarskih vozil in opreme ter sejem Moto boom, ki je namenjen ljubiteljem motociklizma. Sejem bo potekal od 9.-12. maja 2019.

Sekcija bo imela razstavni prostor št. 6 v dvorani L (blizu vhoda). Pripravila pa bo tudi naslednje dogodke:

  • DAN AVTOVLEK - v četrtek, 9.5. - Predstavili bomo kakšna so pravila, ki jih je potrebno upoštevati? Kako se razlikuje avtovleka od prevoza blaga? Kakšne so obveznosti avtovleke? Kdo je odgovoren za dogajanje na prizorišču nesreče? Še veliko je vprašanj, na katere bomo skupaj poiskali odgovore. Poskrbeli pa bomo tudi za praktični prikaz - in pri vsem nam bodo pomagali gasilci, policija in različna ministrstva - s ciljem VEČJE VARNOSTI V PROMETU.
  • IZRABLJENA MOTORNA VOZILA - v petek, 10.5. - Seznanili se bomo s situacijo v Sloveniji in v širšem evropskem prostoru in se pogovorili o novostih.
  • Ravnanje z osebnimi podatki - v petek, 10.5. - tudi avtoserviserji se srečajo z osebnimi podatki. Kateri so, kako ravnati, katere evidence in dokumenti so nujni, kako na to pripraviti/vključiti zaposlene, ... - je le nekaj vprašanj, kjer imajo mnogi še dvom. Odpravili jih bomo skupaj s predstavnikom Informacijskega pooblaščenca.

Podroben program bomo objavili v naslednjih dneh.

Sekcija avtoserviserjev  in Celjski sejem vas vabita že sedaj, da si rezervirate čas in se nam pridružite na dogodkih ter si ogledate sejem!