OZS Sekcija

AVTOSERVISERJEV

Tudi letos bo potekal izbor "Mehanik leta" - zbiramo prijave

Izboru, ki bo letos potekal že četrtič, se je že lansko leto pridružila tudi Sekcija avtoserviserjev pri OZS. Vabimo avtomehanike, da se prijavijo na izziv.

Naziv Mehanik leta prinaša tudi medijsko in javno prepoznavnost, je pa tudi dokazilo kakovosti, ki strankam vliva dodatno zaupanje v sposobnosti in znanje, hkrati pa pomeni tudi dodatno potrditev pri stalnih strankah. Sekcija podpira in se pridružuje izboru, ki ga organizirata Spletni portal Žurnal24.si ter specializirana revija Mehanik in voznik, tudi zaradi večje prepoznavnosti poklica in večjega zaupanja ljudi v delo avtomehanika.

Letos so za najboljše mehanike pripravili tudi bogate nagrade. Pa še nekaj bolj mamljivega je za tiste, ki se prijavijo na tekmovanje: to je priložnost za nova prijateljstva med avtomehaniki, nova spoznanja, izmenjavo informacij, priložnost za izmenjavo izkušenj, in podobno.
 
V prvem delu izbora bodo prijavljeni avtomehaniki z glasovanjem zbirali čim več glasov. Deset najuspešnejših se bo v drugem delu, v finalu, pomerilo tako v praktičnih kot teoretičnih nalogah. Finalni del bo potekal konec novembra v popoldanskem času na zaključni prireditvi. Tudi letos bosta teoretični in praktični del potekala na Srednji poklicni in strokovni šoli Bežigrad – Ljubljana (SPSŠB), teoretični del v učilnici, praktični pa v šolski avtomehanični delavnici.
 

Vabimo vas torej, da se prijavite!

Prijavite se lahko na spletnem naslovu: grega.prebil@zurnal24.si ali marko.krautberger@revijamehanik.si.

Prijave zbiramo do 8. oktobra 2017.

 

Več najdete na: http://www.zurnal24.si/avto/mehanik-leta-prijave.

Vabljeni!