OZS Sekcija

AVTOSERVISERJEV

Zopet za naziv "MEHANIK LETA"

Spletni portal Žurnal24.si ter specializirana revija Mehanik in voznik bosta tudi letos izbirala Mehanika leta, ki ga že nekaj let podpira in sem mu pridružuje sekcija avtoserviserjev pri OZS. Sekcija poziva avtoserviserje, da se prijavite.

Tekmovanje je razdeljeno na dva dela:

  • v prvem delu poteka spletno glasovanje, na katerem sodelujejo vsi prijavljeni avtomehaniki - glasovanje bo potekalo v oktobru na posebni spletni strani v okviru www.zurnal24.si in www.revijamehanik.si
  • v drugem delu sodeluje tistih 8 avtomehanikov, ki so v prvem delu dobili največ glasov. Ti se med seboj pomerijo v teoretičnih in praktičnih vajah. Le ta del tekmovanja zahteva fizično prisotnost avtomehanika in sicer na dan tekmovanja. Tekmovanje bo strokovno, pa tudi zabavno, potekalo pa bo v prvih dneh decembra v kabinetih in delavnicah SPSŠ Bežigrad (Srednji poklicni in strokovni šoli Bežigrad).

Vse ustrezne napotke zainteresirani lahko dobite pri strokovni službi sekcije ali na posebni tematski podstrani portala Žurnal24 ali na povezavi s spletne strani revije Mehanik in voznik, ter v tiskanih izdajah te revije. Za prvi krog glasovanja se lahko prijavite tudi sami ali prijavite vaše najboljše mehanike, ki bodo v izboru zastopali vašo delavnico. Spletno glasovanje in tekoče podatke bo mogoče ves čas spremljati na tematski podstrani portala Žurnal24: www.zurnal24.si.

Podatke za PRIJAVO na tekmovanje MEHANIK LETA 2018 lahko pošljete na enega od naslednjih naslovov: igor.pipan@ozs.si ali grega.prebil@zurnal24.si ali marko.krautberger@revijamehanik.si.

 

Promovirajte svojo delavnico in svojo kvaliteto - tudi tako, da se prijavite na tekmovanje MEHANIK LETA 2018.

VABLJENI!