OZS Sekcija

AVTOSERVISERJEV

WORK-LIFE BALANCE – spletna delavnica za pametno porabo lastnega časa in učinkovito usklajevanje poslovnega in privat življenja

Datum dogodka

13.09.2021

Glavni razlog zakaj nekateri ljudje naredijo več v krajšem času in bolj učinkovito združujejo posel in družino je v tem, da jim je popolnoma JASNO kaj so njihovi cilji. Poleg tega znajo vse aktivnosti, ki so potrebne za dosego tega cilja učinkovito splanirati v svoj dan, kar pomeni, da so se naučili postavljati prioritete, so ozavestili svoje tatove energije in posledično časa, zanjo držati fokus na eni stvari in to mišico osredotočenja nenehoma trenirajo - kar pomeni, da so v svoje življenje uvedli zmagovalne navade, ki jim pri tem pomagajo. Naučili so se reči NE in razumejo, da osebni in poslovni uspeh, možno doseči le, ko smo mi sami v ravnovesju. Vsaka navada pa se vedno začne izoblikovati znotraj nas – in zato je treba tudi tukaj začeti.

Dogodek bo izveden preko spleta (Zoom) dne 13.9. od 10:00 - 13:00 ure.

Cena:

  • Članska cena / osebo: 40 EUR + 22% DDV - 48,80€
  • Nečlanska cena / osebo: 80 EUR + 22% DDV - 97,60€

 

Spoznali boste:
1.  Kje trenutno izgubljate energijo? (Podelim najhitrejši način, da ugotovite, kje ste padli iz ravnovesja – self coaching tehnika)
2.  Kdo so vaši glavni odjemalci energije ozIroma tatovi časa? (Naloga v delovnih listih)
3.  Kako v 90 dneh doseči zastavljene cilje – najboljša strategija za zastavljanje in realizacijo ciljev, ki jo lahko vedno znova uporabljate (+BONUS Goal Setting Vodič – 15 vprašanj za kvantni preskok v letu 2021)
4.  Kako učinkovito organizirati svoj dan/teden/mesec – 3 P formula do večje produktivnosti
5.  Focus Management – kaj lahko naredite, da izboljšate svoj fokus na dnevni ravni

Potek: Krajša predavanja na posamezno točko podprta s praktično vajo (vsak udeleženec dobi pripadajoče delovne liste) z  možnostjo razprave - vprašanja in odgovori

Čas: 3 šolske ure

Predavateljica:
MOJCA KORELC - https://www.mojcakorelc.com/

Spletna prijava je obvezna - izpolnite spletno prijavo na dogodek.
Plačilo kotizacije / udeleženca: Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom seminarja na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, Celovška 71, 1000 Ljubljana, številka: 02013-0253606416 (NLB) Sklic: 00 200035 - davčna številka. Namen plačila: OTHR.

Prosimo, da potrdilo o plačilu pošljete na e-naslov izobrazevanje@ozs.si.
Pisne odjave poslane na izobrazevanje@ozs.si upoštevamo do 2 dni pred dnevom izobraževanja, sicer zaračunavamo 20 % kotizacije. V primeru, da odjave ne sporočite, kotizacijo zaračunamo v celoti.

V primeru prenizkega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi.

Dodatne informacije:  izobrazevanje@ozs.si, 01 5830 553, Svetovalni in izobraževalni center OZS

Vljudno vabljeni.