OZS Sekcija

AVTOSERVISERJEV

Brezplačen preizkus Autodate + dostop do tehničnih izobraževanj - prijava do 31.10.

Autodata velja za vodilnega ponudnika tehničnih podatkov za servisiranje, vzdrževanje in diagnostiko vozil. Z informacijami, pridobljenimi neposredno od proizvajalcev, so vsi tehnični podatki o vozilih celoviti in pripravljeni v strukturirani v obliki, kar avtoserviserjem in tehničnim svetovalcem omogoča enostavno uporabo in hiter dostop do informacij, ki jih potrebujejo pri svojem delu.

  1. Do 31. oktobra 2022 lahko brezplačno naročite 1-mesečni dostop do katerega koli Autodata paketa. Odkrijte kako lahko uporaba spletne aplikacije Autodata pospeši servisiranje in popravila vozil v vaši delavnici, zaradi intuitivne strukture brez potrebe po usposabljanju in z dostopom do tehničnih informacij za 99% vseh vozil na cesti.
  2. Poleg tega pa ob 50. obletnici podpore avtomobilskim delavnicam Autodata novim naročnikom ponuja nadgradnjo tehničnih izobraževanj, ki je velik korak k še večji učinkovitosti v zahtevnih časih konstantnih tehničnih sprememb. Autodata tehnična izobraževanja vsebujejo kar več kot  350 spletnih videoposnetkov tehničnega usposabljanja in so v angleškem jeziku. Med drugimi so dobro pokrita izobraževanja za hibridna in električna vozila, obvladovanje sistemov za zagon vozila, kot tudi naprednih sistemov za pomoč vozniku (ADAS). Trenutno najbolj popularna izobraževanja so Razumevanje priključnih hibridov, Uvod v napredne sisteme za pomoč vozniku (ADAS), Osnove zavornega sistema, Operacije pri avtomatskih menjalnikih in Najboljša praksa namestitve pnevmatik. Tudi ta ponudba velja do konca oktobra 2022: vsi naročniki Autodata prejmejo brezplačen dostop do izobraževalnih vsebin, ki pokrivajo vsa ključna področja.

dostop autodata

Dve ključni prednosti dostopa do Autodata tehničnih izobraževanj:

Več na spletni strani https://www.svetkom.si/brezplacna-autodata.html