OZS Sekcija

AVTOSERVISERJEV

Delavnica: Praktična uporaba umetne inteligence s ChatGPT

Vabimo vas na praktično delavnico, ki je popolna novost – saj boste poleg kratke teoretične predstavitve sodelovali tudi pri PRAKTIČNIH VAJAH, kjer boste lahko reševali vaš primer skupaj s predavateljem. Ker pa se vsi srečujemo z enakim problemom, da nova orodja dobro spoznamo šele pri delu (in takrat ugotovimo, da kaj še ne znamo ali ne razumemo), vam bomo v oporo tudi V NASLEDNJIH MESECIH in bomo NA REDNIH SREČANJIH odgovarjali in pomagali pri vaših izzivih. Vse to le zato, da boste tudi vi s pomočjo umetne inteligence (UI), ki je v letu 2023 zavzela svet, lažje in hitreje opravili bodisi vsakodnevne rutinske naloge, bodisi naloge, ki jih ne marate delati.

Umetna inteligenca ima širok razpon funkcij in aplikacij, ki lahko povečajo učinkovitost in produktivnost vaše organizacije. Hiter razvoj orodij in pristopov zahteva sistematični pristop k izobraževanju ter redno spremljanje področja.

Z izobraževanjem v organizaciji OZS vam želimo ponuditi več kot le še-eno generično izobraževanje na temo ChatGPT. Želimo vam prikazati in vas naučiti, kako uporabljati prednosti, ki jih ponujajo nova orodja - od lažje komunikacije s partnerji, strankami in zaposlenimi, pomoči pri interpretaciji podatkov, prevajanju in ponavljajočih opravilih do povsem novih idej za izvajanje vaših nalog in še bi lahko naštevali.

Praktična delavnica bo v četrtek, 27.06.2024 od 13:00 - 17:30 ure v učilnici na OZS, Celovška cesta 69, Ljubljana.

Več o delavnici in naknadni podpori pri uporabi umetne inteligence ter prijavnico najdete TUKAJ.

Lepo vabljeni!