OZS Sekcija

AVTOSERVISERJEV

Ponujamo vam brezplačen dostopa do Autodate!

Autodata velja za vodilnega ponudnika tehničnih podatkov za servisiranje, vzdrževanje in diagnostiko vozil. Z informacijami, pridobljenimi neposredno od proizvajalcev, so vsi tehnični podatki o vozilih celoviti in pripravljeni v strukturirani v obliki, kar avtoserviserjem in tehničnim svetovalcem omogoča enostavno uporabo in hiter dostop do informacij, ki jih potrebujejo pri svojem delu.

Le do 18. junija 2021 lahko brezplačno naročite dostop do katerega koli Autodata paketa. Odkrijte, kako lahko uporaba spletne aplikacije Autodata pospeši servisiranje in popravila vozil v vaši delavnici, brez potrebe po usposabljanju za uporabo aplikacije Autodata in z omogočenim dostopom do tehničnih informacij za 99% vseh vozil na cesti.

Avtoservisne delavnice, ki uporabljajo Autodato, poročajo, da z uporabo Autodate prihranijo kar 50% časa za servisiranje in iskanje podatkov o vozilih. Potrebno je tudi poudariti, da so podatki v Autodati pridobljeni neposredno od proizvajalcev in so 100% zaupanja vredni.

Celotna novica je dostopna na članskih spletnih straneh.

 

USPEŠNO DELO VAM ŽELITAin